Noni Juice

Buono

Antiossidante

Noni Juice description

Also known as morinda or _Morinda citrifolia_, comes from a small evergreen tree. The research on this juice and its alleged health effects is considered “very preliminary” or “questionable,” and has yet to be supported by large-scale studies. Its primary benefit for skin, like that of most plants, is as a source of antioxidants. However, there are dozens and dozens of antioxidants with significant research on their benefits for skin, whereas very little exists for morinda. Like most antioxidant plants, noni also has skin-soothing properties.

Noni Juice references

  • Journal of Ethnopharmacology, January 2011, pages 108-115
  • The Journal of Toxicological Sciences, October 2009, pages 581-585
  • Journal of Natural Medicines, July 2009, pages 351-354
  • Planta Medica, March 2007, pages 191-199

Peer-reviewed, substantiated scientific research is used to assess ingredients in this dictionary. Regulations regarding constraints, permitted concentration levels and availability vary by country and region.

Valutazione degli ingredienti

Ottimo

Comprovati e sostenuti da studi indipendenti. Ingrediente attivo eccezionale per la maggior parte dei tipi di pelle o dei problemi.

Buono

Necessario per migliorare la consistenza, la stabilità o la penetrazione di una formula.

Discreto

Generalmente non irritante, ma può presentare problemi per come appare esteticamente, nella stabilità o avere problemi di altro tipo che ne limitano l'utilità.

Da evitare

Può causare irritazioni. Il rischio aumenta se combinato con altri ingredienti potenzialmente problematici.

Non usare

Può causare irritazioni, infiammazioni, secchezza, ecc. Può offrire benefici solo in alcuni casi, ma nel complesso è dimostrato che fa più male che bene.

Sconosciuto

Non abbiamo trovato l'ingrediente nel nostro dizionario. Registriamo di volta in volta tutti gli ingredienti mancanti per tenere aggiornato il nostro dizionario.

Non classificato

Non abbiamo ancora assegnato un voto a questo ingrediente perché non abbiamo avuto modo di esaminare la ricerca in merito.